Element Int

Poslovni prostori za velike i male potrebe u centru Zagreba

Poslovni prostori Element international

Centar Zagreba 0
Pristupačnost 0
Opremljenost 0
Fleksibilnost 0

Unajmite svoj radni prostor

Element Int vam može ponuditi od najma radnog stola do radnog prostora odnosno odvojenog ureda. Različitim konfiguracijama i sobama može udovoljiti gotovo svim potrebama malih i srednjih tvrtki te pratiti njihovo širenje i rast.

Galerija prostora

Naši uredski prostori pažljivo su osmišljeni kako bi povećali Vašu produktivnost i autonomiju.
Coworking

Zašto coworking?

Coworking prostori idealni su za freelancere, manje timove ili start-up tvrtke. Ovakav princip rada nudi vam brojne koristi kao što su: mogućnost proširenja networkinga, upoznavanje potencijalnih novih klijenata, fleksibilnost, raznolikost - upoznavanje profesionalaca iz različitih poslovnih sektora, povećanu produktivnost radi manje formalnosti i distrakcija koje se mogu vidjeti na klasičnim radnim mjestima te smanjuje troškove poslovanja

Prilagodljivost

Zašto Element Int?

Nudimo vam moderno opremljene uredske prostore, mogućnost kratkoročnog i dugoročnog najma te najam stola ili kompletnog ureda. Sve je podređeno Vašim potrebama kako bi što brže i što lakše prilagodili prostor svojim poslovnim potrebama.

Funkcionalnost

Opremljenost

Na raspolaganju vam je i kuhinja te zajednički prostor za odmor u kojem se nalazi i multifunkcionalni uređaj za printanje, skeniranje i kopiranje, a koji je također i idealan prostor za druženje ili brainstorming gdje sa lakoćom možete razmjenjivati ideje sa ostalim korisnicima. Također svim korisnicima na raspolaganju je i dodatna klimatizirana konferencijska soba opremljena stolom 220x80 cm i 6 stolica, Smart TV-om, i Web kamerom. Nalazi se na polukatu odnosno potpuno je odvojena od poslovnih prostora radi održavanja privatnih sastanaka i konferencijskih poziva.

3

Metra visoki stropovi

4

Autonomnih uredskih prostora

200

MB/s brzine interneta

205

Metara do javnog prijevoza

100

Posto zadovoljnih klijenata

Nacrt poslovnog prostora vam može pomoći pri odabiru optimalnog uredskog prostora

Naši uredski prostori pažljivo su osmišljeni kako bi povećali Vašu produktivnost i autonomiju.

Pošaljite nam upit, rado ćemo odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Naši prostori uključuju

Režije

Kompletne režije - grijanje, hlađenje, komunalnu naknadu i smeće

Čišćenje

Čišćenje kompletnog poslovnog i zajedničkog prostora

Konferencijsku sobu

Opremljena i za video pozive, Smart TV-om, internetom i web kamerom

Brzi internet

Iskon brzi internet za kompletan poslovni prostor 200/200 Mbps

MFP

Multifunkcionalni uređaj za printanje, skeniranje i kopiranje

Kuhinju

Potpuno opremljena kuhinja sa kompletnim suđem i priborom za jelo

Dizajn, ravnoteža, vizija

Prilikom traženja poslovnog prostora namijenjenog poslovanju sa klientima DACH regije, bilo nam je iznimno važno pronaći ured koji će lokacijom, uređenjem i kvalitetom odgovarati viziji našeg poslovanja. Nipošto nismo htjeli tipično uredsko uređenje: sive zidove bez karaktera i standardni namještaj - bilo nam je važno da ćemo se mi, koji ćemo svakodnevno onamo odlaziti, kao i naši klijenti osjećati ugodno. Usudili smo se poželjeti čak i dašak feng shui-ja. Ured Element-int na Dolcu ispunio je sva naša očekivanja, a vlasnici su prilikom višestrukih konstruktivnih susreta uvažili sve naše zahtjeve i ideje, te također i sami doprinjeli idejama, prijedlozima i rješenjima.

S. Grbanović Business Operations Manager @ StaffConcept

Fleksibilan, profesionalan i odlično vođen coworking i uredski prostor

U uredu na Dolcu smo pronašli potpunu soluciju infrastrukture za mlado poduzeće. Sav namještaj, routeri, organizirano čišćenje, prostor za odmor, namještena kuhinja sa svim potrebnim posuđem te espreso aparatom i kavom kao i profesionalni uređaj za kopiranje. Sve uključeno u cijenu prema principu "fer usage" kao i sve male sitnice koje su svakodnevne, a zahtjevaju vremena i novaca, ovdje su u potpunosti sređene i organizirane.

L. Hlebar CEO @ Prime Resourcers d.o.o.

Idealna lokacija i okruženje

Ured je smješten u samom centru, i lako je doći iz bilo kojeg djela grada. Istaknula bih praktičnost lokacije jer je na par minuta hoda banka, pošta, trgovine, tržnica, i sve ostalo što svakodnevno štedi vrijeme. Kolege u uredu su stvarno za poželjeti i atmosfera je odlična. Sve što se tiče zaliha, opreme, i suradnje voditelja ureda je na vrlo visokoj razini te ne brinem o ničemu osim vlastitih klijenata. Hvala vam i topla preporuka svima!!

M. Buturac Key account manager @ Prime Resourcers d.o.o.

Coworking i privatnost 2u1

Coworking i privatnost 2u1. Imamo sve prednosti coworkinga (internet, kuhinja, oprema, čišćenje i potrošni materijal) u privatnosti vlastitog ureda. Lokacija je najbolja u gradu jer je Trg najpovezaniji sa svim kvartovima. Dolac nam je ispod prozora sa svojom ponudom svježeg voća kao i restorani za svakodnevne ručkove. Sastanke jednostavno organiziramo u uredu (klijenti imaju izbor gradskih garaža), a poslovni ručkovi obično budu u jednom od restorana u centru što je također jako praktično i ne gubimo vrijeme u prometu.

S. Vukić Partner @ Resonate

Kontaktirajte nas

Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Element Int

info@element-int.hr

+385 91 472 9000